kosmetiikka

Dermokosmetiikka

Apteekistamme löytyy monipuolinen ja laaja valikoima dermokosmetiikkaa sekä päänahan- ja hiustenhoitotuotteita. Koulutettu henkilökuntamme opastaa oikeiden tuotteiden valinnassa.


 

VichyVichy

Vichyn lähdevettä sisältävät, myös herkälle iholle tarkoitetut ihonhoitotuotteet on testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Vichyn tuotesivuille »

 


Louis WidmerWidmer

Louis Widmer on vastuuntuntoista dermatologista ihonhoitoa. Miltei kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että täysin hajusteettomina.

Louis Widmerin tuotesivuille »

 


AvèneAvene

Tutkitusti ihoa rauhoittava Avène on terveyslähdeveteen perustuva herkän ihon hoitosarja. Avène-sarjassa on myös aurinkotuotteita, joista löydät juuri itsellesi ja perheellesi sopivan vaihtoehdon. Iho tulisi muistaa suojata aina auringon paisteessa.

Avènen tuotesivuille »

 


DucrayDucray

Ducray-tuotteet hoitavat päänahkaa ja hiuksia. Valikoimasta löytyvät ratkaisut kaikkiin päänahan ongelmiin, myös lapsille.

Ducrayn tuotesivuille »

 


 

NeutrogenaNeutrogena

Ihotautilääkärien kanssa yhteistyössä kehitetyt Neutrogena-tuotteet valmistetaan lääketehtaan tiukoilla laatuvaatimuksilla. Sekä raaka-aineet että valmiit tuotteet on kliinisesti tutkittu.

Neutrogenan tuotesivuille »

 


La Roche-PosayLa_roche_posay

La Roche-Posay on yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema herkän ihon tuotesarja, jonka jokaisen tuotteen ytimenä on rauhoittava ja antioksidanttinen La Roche-Posay -lähdevesi. Sopii koko perheelle.

La Roche-Posayn tuotesivuille »

 


FavoraFavora

Uudistuneen Favora-sarjan tuotteet puhdistavat ja hoitavat sekä kasvojen että vartalon ihoa hellävaraisesti. Sarjassa saatavana myös hajusteettomat ja lisäaineettomat aurinkotuotteet.

Favoran tuotesivuille »

 


A-DermaA-Derma

A-Derma-tuotteiden vaikuttava aine on ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa suojaava ja rauhoittava Rhealba®-kaura. Kaikki sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja niissä käytetty kaura on luonnonmukaisesti viljelty.

A-Derman tuotesivuille »

 


IDUN MineralsIdunMinerals-logo

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä. Sarjaan kuuluu mm. meikkivoiteita, poskipunia, maapuutereita, rajauskyniä ja luomivärejä, jotka on kehitetty sopimaan jokaiselle ihotyypille. Lisäksi valikoimissa ovat siveltimet ja niiden tehokas puhdistusaine.

IDUN Mineralsin tuotesivulle »


 

 ACO Aco (1)

Pohjoismainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon. ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

ACOn tuotesivuille »